flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зустріч із студентами

14 червня 2021, 16:36

Зустріч із студентами

14 червня 2021 року до Кременецького районного суду Тернопільської області завітали студенти 2 курсу Кременецького лісотехнічного коледжу.

Цікаво та змістовно про роботу суду розповіла студентам голова суду Білосевич Галина Степанівна. Також хлопці та дівчата були присутні у відкритому судовому засіданні під час розгляду кримінального провадження під головуванням судді Білосевич Г.С.

 

Після судового засідання заступник керівника апарату суду Янчук Наталія Григорівна провела для студентів екскурсію приміщенням суду, познайомила із апаратом суду.

Також до спілкування долучилися суддя-спікер суду Коротич Ігор Анатолійович та адвокат Корф Петро Казимірович, які відповіли на запитання студентів, зокрема, роз’яснили особливості надання права на шлюб особам, які не досягли 18 років.

Усі студенти залишали стіни будівлі правосуддя із гарним настроєм та подякували за можливість відвідати судове засідання та ознайомитися із роботою суду.

Сподіваємося, що час, проведений в Кременецькому районному суді Тернопільської області, сприятиме підвищенню рівня правової культури, обізнаності про порядок захисту прав і свобод людини.