flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Винесено виправдувальний вирок

20 березня 2024, 12:09

Сьогодні, 20 березня  2024 року Кременецьким районний судом Тернопільської області винесено вирок, яким громадянина  Ж. визнано невинуватим у висунутому йому обвинуваченні за  частиною 2 статті  369-2   КК України та виправдано  за  відсутністю в його діях складу даного   кримінального   правопорушення.

Громадянина К. визнано невинуватим у висунутому йому обвинуваченні за  частиною 5 статті 27, частиною 2 статті  369-2   КК України та виправдано  за  відсутністю в його діях складу  даного   кримінального   правопорушення.

 Нагадаємо, що громадяни Ж. обвинувачується в тому, що отримав неправомірну вигоду в сумі 20000 гривень за надання в оренду складських  приміщень, що знаходяться  на території одного з підприємств в м. Кременець,  для третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, та в одержанні неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави .

Громадянин К.  обвинувачується в пособництві в одержані  неправомірної вигоди в розмірі 10000 гривень для третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави

.Вирок законної сили не набрав.

Пошук процесуальних рішень по справі в ЄДРСР та на сайті Судова влада за № 601/848/22

Прес служба суду