flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розгляд справи за позовом Кременецької районної державної адміністрації, яка діє в інтересах малолітніх Градишиної Наталії Василівни та Підлужного Івана Вячеславовича до Градишина Василя Борисовича та Підлужної Олени Вячеславівни...

23 лютого 2018, 16:55

ПОВІДОМЛЕННЯ

23 лютого 2018 року

Справа №601/2201/17

Провадження № 2/601/181/2018

 

Кременецький районний суд Тернопільської області (вул. В.Чорновола, 7 м. Кременець Тернопільської області) розглядає цивільну справу за позовом Кременецької районної державної адміністрації, яка діє в інтересах малолітніх Градишиної Наталії Василівни та Підлужного Івана Вячеславовича до Градишина Василя Борисовича та Підлужної Олени Вячеславівни, де треті  особи, що не заявляють самостійних вимог на стороні позивача виконавчий комітет Почаївської міської ради та Климчук Галина Володимирівна про позбавлення батьківських прав (головуючий по справі суддя Коротич І.А.)

Відповідач  Підлужна  Олена Вячеславівна, яка проживає за адресою с. Старий  Тараж, Кременецького району Тернопільської області, викликається на  15 березня 2018 року на 10 годину 40 хвилин в приміщення суду  для участі в розгляді справи по суті.

В разі неявки відповідача Підлужної Олени Вячеславівни, остання повинна повідомити причини неявки, інакше справа буде розглядатись за її відсутності.

 

Суддя Кременецького

районного суду                                                                                              Коротич І.А.